Thawngpang Thar Taktak! Vawlei Pi Nih An Kan Dirpi

Vawlei pi nih an kan dirpi. February thla ni khat ni thok in Democracy, human rights le zalon nak caah nichiar inlo rian kal tak in le tthihpheih nak a phun phun lak ah CDM atuah mi, le Kawl ralkap a doh mi hna cawlcangh nak, hmanthlak le thil sining cu UN lei ah siseh, vawlei cung cozah le agency minthang hna sin ah siseh ni chiar in CHRO nih a thanh lengmang.

Vawlei cung minthang bik thawngzamh tu CNN tiang in Chin State khuakip i democracy, human rights le zalon nak caah nan cawlcangh nak thil si ning le hmanthlak cu an kan hal caah CHRO nih kan thanh peng hna.

Nan hmanthlak, nan cawlcangh nak, vialte a phan dih. A ho dah an tlaih, a ho dah ralkap lei ah a ttang, aho dah mipi lei ah attang, aho dah an tlaih, timi vialte record kan tuah dih. Mah hi zapi sin thanh awk a tha mi vial Chinland Guardian nih record a tuah mi asi. Mah hi link hi click law Chinram ah zeidah a cang timi tawifiang te in a lang lai. Credit: Salai Bawi Lian Mang