Mipi Ralkap Nih SAC Ralhrang Rual Cu Sniper In An Phomh Hna

๐ƒ๐ž๐ฆ๐จ๐ฌ๐จ ๐ฉ๐ž๐ง๐  ๐š๐ก ๐š๐ฎ๐ฆ ๐ฆ๐ข ๐’๐€๐‚ ๐ซ๐š๐ฅ ๐ก๐ซ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐š๐ฐ๐ฅ ๐œ๐ฎ ๐’๐ง๐ข๐ฉ๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐ค๐š๐ก ๐š๐ง ๐ญ๐š๐ฐ๐ง๐  ๐ข๐ข ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ง๐  (๐Ÿ) ๐š๐ญ๐ก๐ข
===========================
Demoso peng chung ii aum mi SAC ral hrang pawl hna cu Sniper in kan kah hna ii SAC ral hrang lei in (1) athi tiah (KNDF) batalian -5 nih tu Ni November (10)ah cathah an chuah.

Ni zan November Ni (9) ni zaan lei suimilam (12:4) hrawng ah Te-Soe-Le (แ€žแ€ฑแ€ธแ€†แ€ฐแ€ธแ€œแ€ฒ)khua pawng ah Sentari acawng mi ral hrang pawl hna cu Sniper in kan kah hna hi asi tiah an lang ter.

Hi ban tuk in kan kah hna ah hin SAC ral hrang lei in (1) athi ii kan mah lei tu cu ahliam mi um lo in tha te in hnu ah kan kir kho tiah an lang ter chih.

Relchap>>>>๐—ฎ๐—น๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ต๐—ฎ๐—ต-๐—บ๐—ฎ๐—ต-๐˜†๐—ฎ๐—ต (๐Ÿฐ๐Ÿฎ๐Ÿฐ)๐—ถ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฝ ๐Ÿญ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ป ๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ ๐—น๐—ฒ๐—ถ ๐—ฃ๐—ฆ๐——๐—” ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—ฎ๐—ต ๐—ž๐˜‚๐—ฎ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ ๐—ถ๐—ถ ๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ต.
+++++++++++++++++++++++
Shanram chaklei Namkham khuah ah hram a bunh tu ralhrang khah-lah-yah 424 chung in ralkap Soe Htaik cu Shan ram chak lei mipi humhim tu phu a si mi PSDA sin ah meithal kuan le Bomb cheuhkhat hna ah a rak I fonh tiah People Security & Defence Army (PSDA) phu nih November 9 ah an thanh.

ralkap Sor Htaik nih hin ralhrang hna he phung ning lo in rian tuan ti cu a zei ti hmanh in a duh ti lo caah nun thap in a rak zam hi a si tiah PSDA in rian ngeitu nih Mekong News ah a chim. Ralhrang kuttang ii a um lio mi midang hna zong a rannak in kan sin ah rak ii fonh ding in forhfial nak bia zong a chim chih.


Thawngdang>>>>
๐—ญ๐—ถ๐—ป-๐—ž๐˜†๐—ฎ๐—ถ๐—ธ (แ€‡แ€„แ€บแ€ธแ€€แ€ปแ€ญแ€ฏแ€€แ€บ) ๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ต ๐—ป๐—ฎ๐—ธ ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐—ฎ๐—ธ ๐—ถ๐—ถ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—ป๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ถ, ๐—ถ๐—ป๐—ป ๐Ÿด ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—บ
++++++++++++++++++++
Mon ramkulh , Paung peng , Zin-Kyaik khua ah Nihin November 10 zinglei slm 3:00 tluk ah mei kangh nak a chuak ii chungkhar minung 4 an thi ii inn (๐Ÿ˜Ž a ciam tiah thawng theih a si.Zei tin dah mei aa thok ning a si ti cu ruah domh in chim cio a si nain a ruang tak cu theih a si lo . mei aa thawk nak inn ii chung khar minung 4 cu mei nih a kangh hna caah an thi tiah theih a si.

A thi mi hna cu , Daw Than Than Khaing (inn ngeitu) , Mg Lin Htun , Daw Khin Zi le Mah Zin zin Phyu hna an si.cu tin mei a kangh nak cu Meithat zung in , zatlang bu hna le tualchung mi hna ii bawm in an phalh ko nain zinglei 6:00 tluk lawng ah kan hmih khawh tiah theih a si.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*